Nem tudod mi az a TikTok?

Ismered, de nem tudod, hogy mit kell vele csinálni?

Tudnád kezelni, de nincs rá időd?

bride_guide_logo_03
A beautiful, smiling blonde bride in a white dress is sitting on the bed and looking at the phone, reading a message and drinking champagne. Wedding portrait of a cheerful girl.

Mi az a TikTok?

A TikTok 2016-ban indult, és mindössze két és fél éve, 2018 augusztusa óta érhető el világszerte, ám ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy mostanra mintegy 700 millió havonta aktív felhasználója legyen, ám ennél sokkal több emberhez juthatnak el az erre a platformra feltöltött tartalmak, hiszen 2020-ban az alkalmazás letöltéseinek száma átlépte a 2 milliárdot.

TikTok CEWES esküvő, esküvő kiállítás, ügynökség, tematikus

Az alkalmazáson csak videók nézhetőek, amelyek nem lehetnek hosszabbak 3 percnél, de a legtöbb tartalom ennél jóval rövidebb, a hosszuk legtöbbször nem haladja meg a 15 másodpercet. Ennek köszönhetően másféle és sokkal aktívabb figyelmet követel, mint az Instagram és a YouTube, ezért az interakciók száma is jóval magasabb.

Kik használják a TikTok-ot?

Three european adorable women 20s wearing white bathrobe lying in luxury bedroom at home and taking selfie photo on mobile phone during bridal shower

Magyarországon közel 2 millió felhasználója van a TikToknak. 75%-uk elmúlt már 18 éves, tehát a közhiedelemmel ellentétben nemcsak általános iskolások küldözgetnek rajta vicces videókat egymásnak. Valamivel több nő (52%) használja, és többségben vannak azok, akik androidos készülékre töltötték le az applikációt. A felhasználók átlagosan napi 65 percet töltenek a TikTokra feltöltött videók nézegetésével, és naponta 11-szer nyitják meg az alkalmazást.

Mi a TikTok sikerének titka?

A többi hirdetési platformmal szemben a TikToknak megvan az az előnye, hogy a nézők teljes fókusza a tartalomra irányul, a felhasználók 81 %-a ugyanis bekapcsolt hanggal nézi a feltöltött videókat, így a hirdetőknek nem kell attól félniük, hogy a célközönségnek bármi eltereli a figyelmét.

A TikTokon olyan felhasználókat is elérhetünk, akik más platformokon nem találhatóak meg.

A TikTokot használók 38%-a ugyanis nincs jelen Facebookon, 45%-uk pedig nem regisztrált az Instragramra.

Bride in wedding dress holding smartphone in hands

Tudod, hogy ők a te jövőbeni célközönséged?

Tudod, hogy a Magyarország korfája alapján a jövőben egyre kevesebb menyasszonyért kell versenyeznie a láthatóan egyre több esküvős szolgáltatónak?

A mai napon 601 000 25-35 év közötti nő él hazánkban. Öt év múlva 552 000, 10 év múlva pedig már csak 496 000 potenciális menyasszony lesz az országban. (KSH adat)

Concept of event preparations. Waist up portrait of smiling fair woman staying with mobile phone in bridal dress salon

Tegyél érte, hogy jusson belőle neked is elegendő!

Egy TikTok csatornát felépíteni nem olyan egyszerű, mint egy Facebook vagy egy Instagram oldalt.  A TikTokra tartalmat kell gyártani, mégpedig folyamatosan, sokat.

…rólad, a termékedről, a szolgáltatásodról, és akár a megrendelőidről is.

Egy TikTok csatorna csak akkor működik jól, ha folyamatos és rendszeres a videós tartalom megosztás. Itt nem elegendő egy-egy szép fotó, ide kreatív sok embert érdeklődését felkeltő videó tartalmat kell létrehozni és feltölteni a csatornádra.

Van még idő, majd később foglalkozok vele…

Szükséges nekem a tiktok? Rossz válasz

Ahhoz, hogy a TikTokon eredményeket érj el időre van szükség. Ha nem kezded el ma, akkor lemaradsz és behozhatatlan hátrányba kerülsz a versenytársaiddal szemben.

Ma még lehetsz sikeres TikTok csatorna nélkül, de holnap már biztosan nem!

Miért? Mert a jövő menyasszonyai ezt a platformot használják…

Ez nem marketing bullshit. Ez tény.

Happy groom is taking selfie with his pretty bride on wedding day.

Mondhatsz nemet, de akkor vagy lemaradsz és nem fogod elérni a jövőbeni menyasszonyokat, vagy neked kell ezt megcsinálni.
- Van rá időd, energiád, megfelelő tudásod?

Engedd meg, hogy segítsünk neked ebben

Egyedülálló esküvős háttérrel* rendelkező fiatal csapatunk érti a TikTokot és tudja hogyan kell vele kiemelkedő eredményeket elérni.

Építsük együtt a vállalkozásodat a TikTokon

Heti két videó elkészítése és posztolása az egyetlen független esküvős TikTok csatornán a Bridal Guide-on és a legnagyobb esküvős tematikájú Facebook csoportban (Esküvőnk Lesz).
49900 Ft + áfa / hónap

Heti két videó nem elegendő egy saját csatorna építésére, de elegendő, hogy jelen legyél a TikTokon és elérd a célközönségedet.

Forgatás havonta egy alkalommal.

Ez már a Te csatornád!

Heti három videó elkészítése és posztolása a TE saját TikTok-csatornádon, valamint az egyetlen független esküvős TikTok csatornán a Bridal Guide-on és a legnagyobb esküvős tematikájú Facebook csoportban (Esküvőnk Lesz).
79900 Ft + áfa / hónap

Heti három videó még nem sok, de már elegendő, hogy elkezd a saját TikTok-csatornád építését.

Forgatás havonta maximum két alkalommal.

Nagyobb sebességre váltunk

Heti öt videó elkészítése és posztolása a TE saját TikTok-csatornádon, valamint az egyetlen független esküvős TikTok csatornán a Bridal Guide-on és a legnagyobb esküvős tematikájú Facebook csoportban (Esküvőnk Lesz).
139900 Ft + áfa / hónap

Heti öt jó videó már elegendő tartalom ahhoz, hogy idővel az elsők között legyél a TikTokon saját szakterületeden.

Forgatás havonta maximum két alkalommal.

Fontos:

Egy nap alatt maximum tíz videót tudunk rögzíteni!

Ha még több videót szeretnél:

Plusz forgatási nap: 35 000 Ft + áfa

Kiszállási költség Budapesten kívül: 25 000 Ft + áfa

bride_guide_logo_03

Kik vagyunk?

A 2015 óta sikeresen működő Őszi - és Tavaszi Esküvő Kiállítás szervezői, valamint az ország legnagyobb és legaktívabb Facebook csoportjának (Esküvőnk Lesz) tulajdonosai, kezelői. Van közöttünk újságíró és kreatív szakember. Szükség esetén Top influenszereket is bevonunk a projektedbe.
Ismerjük a menyasszonyokat, ismerjük az esküvői szolgáltatókat, ismerjük a szakmát, figyeljük, így ismerjük az új trendeket.

277055764_506597627686972_6579359460557956802_n

Franciska – content manager

Atti_300-ff-300x300_v2

Attila – project manager

Regi_web_sq_bw_2

Regina – sales

Jasmeen.jpg_web_sq_bw_v2

Jasmeen – sales

Írj nekünk, beszélgessünk

Együttműködő szakmai partnerünk: