Programok

Miközben válogattok a több száz kiváló esküvői szolgáltató ajánlatai között, álljatok meg és élvezzétek a számtalan kísérőprogram egyikét! Inspirálódjatok a legnevesebb tervezők menyasszonyi ruha show-ján, tapasztaljátok meg a próbaesketés folyamán, milyen érzés lesz a nagy napon esküt tenni egymásnak, szerezzetek gyakorlati tudást az Esküvő iskolában. Érezzétek jól magatokat! 🙂

Szombat:

 

11:40 – 12:00    Esküvő Iskola kerekasztal beszélgetés – Az a bizonyos igen – a szertartások titkai (Mitől lesz szép? Mitől lesz bensőséges? Hogyan készüljünk rá? Egyházi? Polgári? Szabadtéri?)

12.00 – 12:30    Próbaesketés – D. Wéber Veronika szerelemnagykövet segítségével (Wera Love)

14:10 – 14:30    Esküvő Iskola kerekasztal beszélgetés – Jogos a kérdés – szerződés, foglaló, vis maior és társaik az esküvők világában (Miért, mikor és hogyan szerződjünk a szolgáltatókkal? Megvéd minket egy szerződés?)

15:40 – 16:00    Esküvő Iskola kerekasztal beszélgetés – Pénz beszél – az esküvői költségvetés készítésének trükkjei (Hogyan készítsünk pontos költségvetést az esküvőre? Hol csúszhatunk meg vele?)

 

Vasárnap:

 

11:30 – 12:00    Esküvő Iskola kerekasztal beszélgetés – Az a bizonyos igen – a szertartások titkai (Mitől lesz szép? Mitől lesz bensőséges? Hogyan készüljünk rá? Egyházi? Polgári? Szabadtéri?)

13:00-13:30   Forgatókönyv szuperworkshop (azaz, hogy jusson idő mindenre, mennyi ideig tart egy-egy programelem, hogyan legyen kiegyensúlyozott, megfelelő mennyíségű program az esküvőn?)

14:10 – 14:30    Esküvő Iskola kerekasztal beszélgetés – Pénz beszél – az esküvői költségvetés készítésének trükkjei (Hogyan készítsünk pontos költségvetést az esküvőre? Hol csúszhatunk meg vele?)

15:00 – 15:20    Esküvő Iskola – Legyen tánc! – programok és buli az esküvőn (mi a sok, mi a kevés, mi az amire szükség van? )

Kerekasztalbeszélgetés ceremóniamesterekkel, vőfélyekkel, szervezőkkel, rendezvényhelszínekkel, jogászokkal, fotósokkal, dekorosokkal.

Az esküvő iskola 2015 óta immáron 20. alkalommal vár minden kedves esküvőjére készülő érdeklődőt. Az esküvő iskola a kiállításon résztvevőknek ingyenes.

 

Tanuljatok játszva, és nyerjetek az Esküvő Iskolában!

 

Tartsatok Pallagi Ákos ceremóniamesterrel naponta háromszor interaktív alkalmainkon! Válaszoljatok szakértőink kérdéseire, majd hallgassátok meg a megoldásokat! Ha Ti lesztek a legügyesebb megfejtők, ajándékot kaptok. Értékes tudást viszont mindenképpen, hiszen tapasztalt esküvői szakemberek avatnak be Benneteket egy-egy téma trükkjeibe. Legyen nálatok internetkapcsolatos mobilotok! 😉

 

*** a program még nem teljesen végleges!

Próbaesketés

20231111-15-18-44-PPR03143_2

Sokszor gondolkozol azon, vajon milyen érzés lesz megfogni egymás kezét és egy életre szóló esküt tenni? A Tavaszi Esküvő Kiállítás Oltári Főpróbáján megtudhatod! Az esketést gyakorlott szertartásvezető vezeti. Lesz fátyol, virágcsokor (csak kölcsönbe 😉), közös fotó, boldogságkapu, profi eskető, szép zene, meghitt pillanatok, sok nevetés. Neked csak két dolgot kell hoznod: a párodat és a belépőjegyedet!

Családi belépőjegy

ND_014_1

Az anyukák a legtöbb esetben szeretnek részt venni a gyermekük esküvőjének szervezésében. Amennyiben szeretnétek, hogy anya is kijöjjön veletek, akkor számotokra a családi jegyet javasoljuk. Gyertek be négyen kedvezményes áron és élvezzétek az egész napos program sorozatot. A jegytípusokról bővebben ide kattintva is olvashatsz!

Esküvő Iskola

20231111-11-48-05-PPP08912

Éreztétek már magatokat tanácstalannak az esküvőtökkel kapcsolatban? Nehéz eligazodni az ajánlatok, lehetőségek sűrűjében? A Tavaszi Esküvő Kiállításon napi három-négy alkalommal kínálunk izgalmas és tartalmas előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket 20-25 percben, amelyek segíthetnek meghozni az egyes döntéseket.