Nyerj egy álomesküvőt!

Gyertek el!
2018 November 10-11. HUNGEXPO

Egy szerencsés látogató az Őszi Esküvő Kiállításon megnyerheti álmai esküvőjét!

Egy szerencsés látogató az Őszi Esküvő Kiállításon megnyerheti álmai esküvőjét Budapest egyik legújabb, legizgalmasabb rendezvényhelyszínén a Lupa Beach-en. A menyasszonyi ruha, amely az esküvő meghatározó eleme – Halász Éva tervező által készített csoda!
A VIP belépőjegyet vásárlók között vasárnap délután kisorsolunk egy látogatót,
akinek a nyereménye egy minden igényt kielégítő fantasztikus esküvő.

A felajánlások összértéke közel ötmillió forint!

(FIGYELEM! A nyereményjátékban való részvételhez helyszíni regisztráció szükséges a Lupa Beach standján F27!)

Felajánlások:

 • Lupa tó rendezvényterem (befogadó képesség:180 fő)
 • 50% kedvezmény a Costest catering díjából
 • Rendezvény bútorok (asztal, szék, teríték)
 • Esküvőszervező
 • Dekoráció: Flóra Studió
 • A menyasszony ruhája: Halász Éva
 • A vőlegény ruhája: Wilvorst
 • Meghívó: Pimpernel
 • Zenekar: Partyssimo
 • Fotó: Elevenphoto
 • Ceremóniamester: Bokodi Gábor
 • Karikagyűrű: Hungororing
 • Elegáns menyasszonyi autó

Legyetek Ti a szerencsések és nyerjétek meg ezt a különlegesen szép esküvőt!

2015. évi nyertesünk élménybeszámolóját itt olvashatjátok: Dóri és János

Rövid szabályzat:

A nyereményjátékban a VIP belépőjegyekkel lehet részt venni! A játékban való részvételhez helyszíni regisztráció szükséges! A nyereményjátékra csak valós párok jelentkezhetnek ( szülők, hozzátartozók nem! )  Egy páros maximum egyszer regisztrálhat! A nyeremény beváltásának időpontja: 2019. július 1- augusztus 26-ig tartó időszak alatt bármelyik péntek vagy vasárnap. A nyertes a kiállítás ideje alatt, a játékban nem szereplő kiállítóktól a korábban megrendelt szolgáltatásokat visszamondhatja!  A nyeremény nem átruházható és nem váltható pénzre! A nyertest telefonon és e-mailben értesítjük, nem szükséges vasárnap este a kiállításon tartózkodnia.

Legyél Te is VIP!

 • A VIP jegyet vásárló vendégeinket sok szeretettel várjuk a vip lounge-ban, ahol exkluzív környezetben pihenhetnek, kávézhatnak, tárgyalhatnak szolgáltatókkal.
 • Sorban állás nélkül juthatsz be a kiállítás területére, díjmentes parkolóhelyet biztosítunk részedre (kerítésen belül – IV. Kapu)

„Kedves Dream Team!

Olivér (a fodrász) hívott így mindig Titeket, mikor beszélgettünk, és milyen igaz! Egy álom csapat vagytok, akik álmokat váltanak valóra.

Lassan felocsúdva a vasárnapból szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy munkátokkal, lelkesedésetekkel, szakértelmetekkel, támogatásotokkal valóra váltottátok a mi álmukat is. Nincsenek szavak a boldogságunkra!

Attila, köszönjük Neked és a kiállításnak ezt az egész lehetőséget, a szervezést, hogy a legkiválóbb esküvői szolgáltatókat hívtad össze, hogy megünnepelhessük ezt a napot. A képeket pedig már alig várjuk, még mindig hihetetlen, hogy Te fotóztál minket!

Drága Rózsa! Nem tudunk elég hálásak lenni Neked mindazért a jóért, energiáért, amit beletettél a szervezésbe! Köszönjük, hogy bármikor fordulhattunk Hozzád, mindig segítettél nekünk és nem csak a szervezéssel kapcsolatban. Amikor szükségünk volt rá lelkileg is támasz voltál nekünk végig. A szakértelmed, rutinod, kedvességed mindenen átsegített minket a készülődés alatt és a nagy napon is!

Boki, már az első találkozáskor megnyertél minket és tudtuk: a legjobb kezekben lesznek a vendégek és mi is az esküvőnkön. Az emberek minden rezdülését láttad, pontosan tudtad, mikor mit kell mondani, tenni annak érdekében, hogy az este gördülékeny és vidám hangulatú legyen, méghozzá úgy, hogy mi maradjunk a középpontban. Hihetetlenül megnyugtató érzés volt a jelenléted!

Peti, illetve Partyissimo! Fergeteges volt a hangulat! Számunkra ez nem volt meglepő, mert már az első koncerteteken magával ragadott a fellépéseket, nem csak maga a zene, hanem az az energia, ami Belőletek árad. Mindenkitől rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk az estéről, még azoktól az idősebb rokonoktól is, akik inkább a hagyományos vidéki lagzik zenéjéhez vannak szokva 🙂 Mindenkit elvarázsoltatok!

Mónika! Örülünk és megtisztelő, hogy azok közé tartozhatunk, akik ebben a csodálatos étteremben és ebben a bálteremben ünnepelhették az esküvőjüket. A légkör, a kiváló ételek, a figyelmes személyzet mind-mind hozzájárult, hogy ez a nap ennyire jól sikerüljön. Minden isteni finom volt! Igaz mi Csabival az este folyamán nem nagyon ettünk, a főétel például teljesen kimaradt 🙂 de tavasszal a kóstolónál már kiderült (nem mintha addig kételkedtünk volna) a legjobb falatokra számíthatnak a vendégek. Külön köszönöm a rugalmasságotokat, hogy az estét és a menüt a saját hagyományainkhoz igazíthattunk Anyukám süteményeivel és Apukám házi pálinkájával! Kérlek, tolmácsold köszönetünket az egész csapatnak!

Csilla! A dekoráció minden várakozásunkat túlszárnyalta! Sikerült mindent úgy elkészíteni, ahogy megálmodtuk, sőt, még annál is jobban! Az asztalok, a terasz, a csokrom…. Minden gyönyörű volt!! Tökéletesen lavíroztál a Gundel eleganciája és romantikus/ vintage hangulat határán, amit megálmodtunk. Egyszerűen meseszép volt!!

Évi! Ugyan az én szerelemruhám már megvolt, mikor ez az egész lehetőség kiderült, kedvességednek és rugalmasságodnak köszönhetően Tőled kaphattam az álomszép menyecske ruhámat. Gyönyörű, kényelmes és természetesen tökéletesen rám passzoló volt a ruha (illetve ma is az 🙂 ) Ennél tökéletesebb ruhát egyetlen ifjú feleség sem kívánhat! Köszönöm Neked, és köszönöm azt is, hogy a szalonodban mindig romantikus amerikai filmeket megszégyenítő hangulatban, szinte királylánynak érezhettem magam!

Gergő! A meghívó volt az első, amivel a vendégeink találkoztak, a mi nagy napunk „arca”. Tökéletesen sikerült megvalósítani az elképzeléseinket, és ha valahol kisiklott volna a dolog a szakértelmetekben és tanácsaidban mindig bízhattunk. A menükártyák, ültetőkártyák, minden kiválóan sikerült, köszönjük Nektek!

Végül de nem utolsó sorban Zsuzsi és Antal! A karikagyűrűk lesznek velünk legtovább, ezek fognak emlékeztetni minket mindig erre a napra. Csodálatosan sikerült megvalósítani az elképzelésünket, hogy az ujjlenyomat részlet belegravírozásával mindig egy kis darabot magunkon hordjunk a másikból.

Köszönjük még egyszer mindenkinek! Kérlek ezt adjátok át kollégáitoknak is, akik segítettek ebben.

Kívánunk Nektek sok erőt, egészséget, minden jót az életben és, hogy minél több párt tehessetek boldoggá!

Szép napot!

Gabi & Csabi (2017-es nyertes párja)”

 

– 2015. évi nyertesünk élménybeszámolóját pedig itt olvashatjátok: Dóri és János