Programok

Az Őszi Esküvő Kiállítás szervezése folyamán sokat dolgoztunk azon, hogy Te és a párod igazán jól érezzétek magatokat, amikor kilátogattok hozzánk. Célunk az, hogy az esküvőd szervezésének ez a kihagyhatatlan állomása ne csak hasznos időtöltés, hanem kellemes élmény legyen mindkettőtök számára, ezért sok újdonsággal és érdekességgel készülünk Nektek.

Divatbemutatók

Az Őszi Esküvő Kiállításon lesz látható első alkalommal a legtöbb, legújabb 2019-es esküvői ruha kínálat.

Nagy örömmel tudatjuk Veled, hogy a nagy vezető szalonok, illetve a vezető tervezők legnagyobb része megtalálható lesz kiállításunkon.

A legszebb ruhákból naponta három alkalommal fantasztikus divatbemutatót is szervezünk Neked.

Rosa Clara, Vera Wang, La Sposa,  Linea Rafaelli, Ronald Joyce, MGNY, Mori Lee, Jesus Peiro, Ian Stuart, Modeca, Kenneth Winston, Diane Legrand, Enzoani, Demetrios, Avenue Diagonal, Maggie Sottero, Mon Cheri, Tomy Mariage,  Dreamon, Allure Bridals, a magyar tervezők közül például: Halász Éva, Csézy, Celeni, Kovács Eszter, Kashka, Nagy Ágota és még sokan mások.

Ha szeretnéd megnézni egy helyen a legújabb, legszebb ruhákat sok szeretettel várunk Benneteket november 10-11-én a Hungexpo G pavilonjában.

Szombat esti VIP party

Szombat estére egy különleges programmal készülünk: a hat órai zárást követően a VIP belépőjegyet vásárló látogatóinkat meghívjuk, hogy bulizzanak velünk egy nagyot esküvős hangulatban. 18.15-től 22.00 óráig várunk benneteket az F pavilonban, ahol az este folyamán három Dj, valamint három party zenekar játszik nektek. Hallgasd meg őket, mert az esküvőre szükség lesz zenére is! Érezd jól magad, nézz meg hat nagyszerű zene szolgáltatót, és táncolj velünk!

Beauty corner

A Beauty cornerben összegyűjtöttünk mindent, ami segít neked, hogy az esküvőd napján a lehető legszebb legyél. Marrionaud sminktanácsadás, Estée Lauder újdonságok, Ilcsi kozmetikumok, Nivea szépségápolás, valamint sminkesek, fodrászok várnak téged itt egy kis felfrissülésre, próbasminkre, frizura tanácsadásra.

VIP lounge

VIP lounge-ot csak a VIP jeggyel érkező látogatóink vehetik igénybe. A VIP lounge-ban kényelmes, nyugodt körülmények között pihenhet, korlátlanul fogyaszthat étel-ital választékunkból.

A VIP lounge támogatója a Caffé Perté, és a Bespoke Home Budapest

Esküvő Iskola

Éreztétek már magatokat tanácstalannak az esküvőtökkel kapcsolatban? Nehéz eligazodni az ajánlatok, lehetőségek sűrűjében? Az Őszi Esküvő Kiállítás időtartama alatt napi négy alkalommal,

10.30, 12:00, 14:00, és 15:00 órakor

kínálunk Nektek izgalmas és tartalmas előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket 20-25 percben, amelyek segíthetnek meghozni az egyes döntéseket.

Keressétek az Esküvő Iskolát a Őszi Esküvő Kiállítás területén, a G pavilonban!

Tánciskola

Tudjátok mi a különbség a menyecske- és menyasszonytánc között? Kötelező-e a nyitótánc, és mi is tulajdonképpen a gyertyafény-keringő? Hogyan lehet abroncsos szoknyában táncolni? Gyertek az F pavilonba, ahol gyakorlott tánctanáraink interaktív táncórákkal segítenek megfejteni a rejtélyeket.

VIP belépőjegy

A VIP jegyet vásárló vendégeinket sok szeretettel várjuk a VIP lounge-ban, ahol kényelmes környezetben pihenhetnek, tárgyalhatnak szolgáltatókkal. VIP belépőjeggyel nyerhettek egy teljes körű álomesküvőt! A belépőjegy tartalmazza a korlátlan italfogyasztást (pezsgő, kávé, tea, üdítő, ásványvíz), valamint édes és sós aprósütemények széles választékát. A VIP belépőjeggyel részt vehettek a szombati zártkörű VIP partyn. Továbbá a VIP belépőjegy egy autó részére díjmentes parkolást biztosít. Legyél te is VIP!

Kétnapos belépőjegy

 Ha úgy érzed, hogy egy nap alatt nem lesz időd végigjárni a kiállítást, vagy szeretnél pároddal, anyukáddal visszajönni a második napon is, érdemes a kétnapos belépőjegyet választanod. A kétnapos belépőjeggyel kedvezményesen látogathatsz ki mindkét napon kiállításunkra.

Programok

10.30 Esküvő Iskola

11.00 Divatbemutató – nagyszínpad

12.00 Esküvő Iskola

13.00 Divatbemutató – nagyszínpad

14.00 Esküvő Iskola – Schiffer Miklós – Emberek, Stílusok, Esküvők

15.00 Esküvő Iskola

16.00 Divatbemutató – nagyszínpad

18.15 VIP party (csak szombaton a VIP belépőjeggyel érkező vendégeink részére)

NYERD MEG ÁLMAID ESKÜVŐJÉT!

A VIP jegyet vásárló látogatók között kisorsolunk egy 4.000.000 Ft értékű álomesküvőt,

Részletek a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpontban.

Minden belépőjegy tartalmaz:

  • egy darab esküvő kiállítás információs füzetet,
  • Marionnaud ajándékokat,
  • valamint egy darab nagy méretű papírtáskát – a szórólapoknak, katalógusoknak.

Vásárold meg belépőjegyedet már most, kényelmesen, egyszerűen.

Vásárold meg belépőjegyedet kedvezményesen, most online!

Itt kezdődik az esküvőd!

Minden belépőjegy tartalmaz:

  • egy darab esküvő kiállítás információs füzetet,
  • Marionnaud ajándékokat
  • valamint egy darab nagy méretű papírtáskát – a szórólapoknak, katalógusoknak.

Legyél Te is VIP!

  • A VIP jegyet vásárló vendégeinket sok szeretettel várjuk a vip lounge-ban, ahol exkluzív környezetben pihenhetnek, kávézhatnak, tárgyalhatnak szolgáltatókkal.
  • Sorban állás nélkül juthatsz be a kiállítás területére, díjmentes parkolóhelyet biztosítunk részedre (kerítésen belül – IV. Kapu)
  • A VIP jegyekkel részt vehetsz nyeremény sorsolásunkon, ahol egy teljes körű esküvőt nyerhetsz!

Parkolás:

A HUNGEXPO területén kényelmes parkolási lehetőséggel várunk benneteket (díjköteles) bejárat: 4. kapu

Örömökkel teli készülődést kívánunk!

Sok szeretettel várunk Téged is!