CENTRAL EUROPEAN WEDDING SHOW 2024. FEBRUÁR 17-18. MILLENÁRIS

A TÖKÉLETES ESKÜVŐ TITKA

 

Magyarország legnagyobb esküvő kiállításaként célunk nem kevesebb, mint segíteni nektek eligazodni a szervezés útvesztőjében, megtalálni a tökéletes megoldásokat, a legjobb szolgáltatókat, amelyek segítenek abban, hogy az esküvődet igazán különlegessé és emlékezetessé tegyed.

Tervezés

Milyen egy esküvő? Milyen lesz a ti esküvőtök? Klasszikus vagy modern? Hogyan álljunk neki? Hol, mikor, mekkora, kivel, hogyan és mennyiért? Az esküvő tervezése kapcsán számtalan előre nem látható kérdés és probléma merülhet fel. Menj biztosra, előzd meg a hibás döntéseket. Itt életre kell a Google. Segítünk neked.

A ruha

Bérelni? Vásárolni? Varratni? Milyen anyagból? Vállpánttal, vagy vállpánt nélkül? Kell hozzá abroncs? Melegem lesz benne? Milyen hosszú legyen? Honnan tudom, hogy jól áll majd nekem? A legjobb ruhaszalonok, a legismertebb tervezők állják a sarat és segítenek neked a választásban.

Inspirációk és ötletek

Meríts ihletet közel 200 kiváló szakember kínálatából, tudásából, stílusából. Fehér vagy beige? Greenary vagy Vintage? Arany vagy Fekete? Ismerd meg a következő évek trendjeit. Hozd ki a maximumot az esküvődből!

 

Karikagyűrű

Sárga vagy fehér? Platinából is készül gyűrű? Sok kicsi gyémánt vagy egy nagy? Hogyan néz ki majd az újamon? Tetszeni fog mindkettőnknek?  Az ország legnagyobb karikagyűrűkínálatával várunk benneteket. Az egészen egyszerűtől a luxusig. 15 ékszerész több, mint 3 000 db darabját csodálhatjátok meg és próbálhatjátok ki egy helyen.

Választás

Kiválasztani az esküvődön dolgozó csapatot nem olyan egyszerű. Elég egy idegentől kapott ajánlás? Biztosan jó lesz neked is az akit a fórumon ajánlottak? Különbözőek vagyunk. Találkozzunk, beszélgessünk és nem csak azt fogjátok tudni, hogy mire lesz szükségetek, hanem azt is mire nem.

2024. február 17-18-án közel 200 kiváló szolgáltatóval találkozhattok személyesen, leegyszerűsítve a választást.

Ebben az évben ismét Budán kerül megrendezésre a tavasz legnagyobb esküvős rendezvénye a Millenáris felújított, közkedvelt csarnokában

Kattints időben a kedvezményes jegyekért.

Gyertek el ti is, és megtaláltok mindent, amire szükségetek lesz!

JÁTSSZ VELÜK AZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT!

Esküvős nyeremények közel két millió forint értékben.

Hasznos olvasnivalók az esküvő előtt

Nem csak a kiállításon számíthattok ránk. Cikkeink segítséget nyújtanak abban, hogy felszabadultan mondhassátok ki az igent, amikor eljön az idő.

Gyűrűválasztási irányok

Gyűrűválasztási irányokMerre induljak? A karikagyűrű a házasság legrégebbi és legszebb szimbóluma, mely életünk végéig elkísér, így a kiválasztása nem is…

Tovább olvasom